Diepvries

In je diepvriezer staat de tijd stil
Vlees, vis, groenten en fruit, aardappelproducten, bereide gerechten, bake-off-brood, hartige of zoete hapjes, desserten en ijs worden vers geslacht, geplukt, gevist, geoogst en gebakken of klaargemaakt en dan… wordt de tijd stilgezet. Tot jij het nodig hebt.
diepvries

 • Voordelig

  De producten worden geoogst, geplukt, gevist of geslacht op het moment dat ze hun ideale rijpheid, grootte en smaak hebben. Op dat moment is het aanbod het grootst en de prijs het laagst. Dat speelt altijd in jouw voordeel.

 • Gezond

  Terwijl verse groenten vitamines verliezen terwijl ze in de rekken liggen, blijft het vitaminegehalte van vers ingevroren groenten maandenlang op peil. Ze worden direct na het oogsten schoongemaakt en verwerkt. Door het zeer snel invriezen kunnen de ijskristallen de celmembranen niet scheuren en blijft de voedings­waarde behouden.
  De producten worden overzichtelijk gepresenteerd in koelmeubels die tegelijk voor een perfecte bewaring zorgen. Want bij MAKRO wordt de koudeketen nooit doorbroken, zodat je producten optimaal bewaard blijven.

 • Tijdbesparend

  Geen tijd of zin om naar de markt te gaan en alles zelf klaar te maken? Het duurt maar 5 seconden om een kant-en-klaar gerecht uit de vriezer te halen. Diepgevroren producten zijn het hele jaar door in de gewenste hoeveelheden beschikbaar. Broeierig heet of niet, de diepvriesproducten die je bij MAKRO inkoopt, blijven altijd gecontroleerd diepgevroren. Zo ben je steeds zeker van de kwaliteit.

Tip !  Je vindt bij MAKRO speciale, herbruikbare transportzakken en -boxen die voorkomen dat je diepvriesartikelen ontdooien tijdens het transport.