Conserven in blik en bokaal

Geplukt op het ideale moment, zo verlies je geen cent.
Fruit en groenten worden op de piek van hun seizoen, wanneer de prijs het laagst is, geoogst en onmiddellijk ingeblikt. Conserven met vis- en vleesspecialiteiten zijn zeer lang houdbaar, altijd klaar voor gebruik én heel voordelig. MAKRO’s conserven zijn dan ook zeker een tweede blik waard!


conserven

 • Praktisch

  Kant-en-klare ingrediënten die in optimale omstandigheden klaargemaakt werden en in àlle seizoenen ter beschikking zijn en zéér lang houdbaar blijven. In grote of kleine hoeveelheden, zodat je geen verlies hebt. Dat is het gemak van conserven.

 • Tijdbesparend

  Kom je na een drukke dag thuis en moet je ‘s avonds nog weg? Dan heb je geen tijd om nog te winkelen, allerlei verse waren schoon te maken en gerechten te bereiden. Dan is zo’n blikje de voordeligste oplossing

 • Van E-fobie naar euforie?

  Toen in 1979 het gebruik van E-nummers verplicht werd, was het de bedoeling om de consument op een supercompacte manier duidelijk te maken dat  het om een goed onderzochte, volkomen veilige stof gaat. Die boodschap is nooit goed overgekomen en de consument heeft zelfs een soort E-fobie ontwikkeld. Daarom hebben de producenten door allerlei nieuwe technieken (verhitting, hogedruk, lichtflitsen,  steriele verpakkingsmaterialen) het aantal conserveringsmiddelen drastisch verminderd.
  Dat maakt dat de conserven nu zeker een tweede blik waard zijn: er zit veel minder conserveermiddel in en veel meer smaak en “bite”.