Bakkerij

MAKRO, de warmste bakker 
Verser, beter en goedkoper brood vind je nergens! Elke MAKRO-winkel heeft immers zijn eigen ambachtelijke bakkerij. Daar kneden en bakken onze bakkers de hele dag door brood, sandwiches, pistolets en stokbrood. 

 


bakkerij

 • Warme bakker

  Tweemaal per dag wordt in elke MAKRO-winkel in de eigen bakkerij op ambachtelijke wijze, maar met hoogtechnologische apparatuur, het brooddeeg gemengd, gekneed en gebakken. Daardoor liggen er ’s morgens én ’s namiddags  zo’n 30 verschillende soorten heerlijk ovenvers brood voor je klaar. Als je moeite hebt om uit die overvloed te kiezen, dan kom je best eerst even een stukje proeven. Dan kun je zelf bepalen wat ons allerlekkerste brood is.

 • Ultra-vers garantie

  Onze MAKRO-bakkerijen functioneren volgens het ‘openkeukensysteem’. Op die manier kan elke klant het hele productieproces volgen. Alle MAKRO-bakkerijen zijn HACCP-goedgekeurd en worden frequent onderworpen aan interne en externe inspecties. De grondstoffen voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en zijn perfect traceerbaar. Het zout- en vetgehalte is strikt gelimiteerd en er wordt zo weinig mogelijk gebruik gemaakt van bewaarmiddelen. Zes van onze broden worden gemaakt op basis van zuurdesem. Dat is niet alleen lekker, maar ook zeer gezond!

 • En nog veel lekkers

  Voor heerlijke taarten en gebak kun je ook bij MAKRO terecht.  Ervaren banketbakkers bereiden een gevarieerde keuze aan tongstrelende patisserie, glimmende taarten en krokante koeken.
  Bestellingen zetten we natuurlijk graag voor je klaar. MAKRO’s warme bakker levert kwaliteit, smaak én service voor de beste prijs.