Sigma

Sigma: kantoorartikelen van MAKRO

Sigma is een MAKRO-merk met een uitgebreid assortiment aan allerlei kantoorartikelen. Bij Sigma vind je perforators, ringkaften, pennen, papier … Het ruime aanbod van dit kantoormerk is dankzij z’n eerlijke prijs enorm aantrekkelijk voor zowel bedrijven als gezinnen. Bovendien kan je ook een Sigma bureaustoel kopen bij MAKRO. Wij hebben een bureaustoel voor elk budget.

Maak je bureau gezellig met Tarrington House

Of het nu je eigen kantoorruimte in huis is, of voor op de bureaus van je medewerkers: wat gezelligheid kan nooit kwaad. Binnen het aanbod van ons huismerk Tarrington House vind je alles wat je nodig hebt om zowel binnen als buiten het net wat gezelliger te maken. Ontdek nu ons merk Tarrington House.

Rioba koffie en thee: perfect voor op kantoor

Een tas koffie om je dag mee te starten of een lekkere koffiepauze nodig? Ons huismerk Rioba heeft een grote keuze aan heerlijke koffies en verschillende soorten thee die je werkdag beter maken. Bij Rioba kan je bovendien ook terecht voor een lekker aanbod aan koekjes, chocolade, melk en suiker. Lees meer over Rioba.

Winkel dicht? Shop op MakroShop.be!

Heb je dringend kantoorpullen nodig, maar is de dichtstbijzijnde MAKRO-winkel dicht? Geen nood: onze webshop is 24/7 open. Wie bestelt op MakroShop.be kan zijn of haar bestelling thuis of in de winkel laten leveren.