METRO Professional

METRO Professional: het betere kookmateriaal

De producten van METRO Professional, worden samen met professionals gemaakt. Het productgamma is in de eerste plaats gericht op culinaire experten. Binnen het aanbod vind je praktische, betrouwbare en efficiënte producten die je keukenervaring verbeteren.

METRO Professional biedt een ruime keuze aan allerlei potten – alles wat je nodig hebt om je soep, saus, aardappelen, groenten, stoofpotjes … in klaar te maken dus. Je stukje vlees bakken doe je in een van onze kwalitatieve pannen, met of zonder antikleeflaag. Kook je voor een grote groep en moet je eten warm houden voor een event of feest? De warmhouders van METRO Professional  zijn er in verschillende formaten.

METRO Chef: fijne voedingswaren

Heerlijke voedingswaren tegen een faire prijs? Die vind je bij METRO Chef, het betere voedingsmerk van MAKRO. Binnen het aanbod van METRO Chef vind je zowel basisproducten als fijnere ingrediënten en wereldkeuken. Ontdek ons merk METRO Chef.

METRO Premium: kook als een echte sterrenchef

Wil je graag werken met de fijnste ingrediënten en aan de slag gaan met unieke en kwalitatieve voedingswaren? Met METRO Premium til je jouw kookkunsten naar een hoger niveau. Ontdek nu METRO Premium.