H-Line

H-Line: bestek, servies, glazen …

De producten van H-Line passen perfect samen en vormen een mooi, harmonieus geheel. Binnen het productgamma van dit MAKRO-merk vind je glazen, serviezen, bestekken en zelfs zeepjes en handdoeken. Niet alleen de stijl, maar ook de prijzen van ons H-Line assortiment sluiten naadloos bij elkaar aan.

H-Line glazen, H-Line bestek, H-Line servies … zijn perfect geschikt voor professionelen maar schitteren evenzeer bij je thuis om je gasten op een exclusieve manier te kunnen ontvangen.

Haal ook het beste kookmateriaal in huis met METRO Professional

Een mooi servies en bestek doet wonderen voor je eten, maar ook goed kookmateriaal is van enorm belang. Lekker eten klaarmaken begint met het in huis halen van kwalitatieve potten, pannen, messen … Ontdek nu het merk METRO Professional. Weet je al wat je in huis wilt halen? Bekijk het aanbod potten, pannen, warmhouders & nog veel meer op MakroShop.be!

Horeca Select: voeding & kookmateriaal van topkwaliteit

Efficiënte verpakkingen, uitstekende kwaliteit, lekker voedingswaren, top keukenmateriaal. Dat is Horeca Select, het merk dat chefs en hobbykoks de mogelijkheid geeft om tegen een lage prijs uitstekende producten aan te schaffen. Lees meer over het merk Horeca Select.

Shop H-Line 24/7 op MakroShop.be

Maak het je gemakkelijk en shop een groot deel uit ons H-Line aanbod op de online shop. MakroShop.be is 24/7 open. Je kan jouw bestelling thuis laten leveren, of in de winkel. Zo kan je nog eens een kijkje nemen naar onze andere merken!