Fine Life

Fine Life: kwalitatief voedingsmerk van MAKRO

Het aanbod van Fine Life bestaat uit allerhande soorten voeding waar je elke dag opnieuw van kan genieten. Binnen het assortiment van Fine Life vind je soep, suiker, snoepgoed tot zelfs versgebakken brood. De producten van dit MAKRO-merk zijn niet alleen lekker, maar ook enorm kwalitatief. Bovendien zijn alle Fine Line producten eerlijk geprijsd.

METRO Chef & Metro Premium voor een culinaire beleving

Wie geniet van lekker eten en graag experimenteert in de keuken kan terecht binnen het aanbod van ons eigen merk METRO Chef. Dit voedingsmerk biedt de lekkerste ingrediënten voor zowel je alledaagse als bijzondere gerechten. Wil je koken als een echte sterrenchef? Dan is METRO Premium hét merk voor jou. Met z’n fijne ingrediënten en hoogwaardige voedingswaren voorzie jij in een culinaire beleving voor iedereen.

METRO Professional kookmateriaal

Je eten lekker bereiden? Dat gaat beter met het juiste kookmateriaal. METRO Professional is gemaakt door en voor culinaire experten en liefhebbers. Wie dit betaalbare merk koopt, kan rekenen op de beste kwaliteit. Lees meer over METRO Professional.