MATERIAAL EN GEREEDSCHAP VOOR PROFESSIONALS

Als professional lever je degelijk werk af voor tevreden klanten aan scherpe prijzen. Dat vraagt om kwalitatief materiaal en
gereedschap. Dat wil je uiteraard aan de beste prijs aankopen. Bij makro heb je naast een ruime keuze permanent lage prijzen, net als volume- en extra kortingen. Om zo weinig mogelijk tijd te verliezen, kan je je bestelling vooraf doorgeven, dan zetten wij alles klaar. Via de handige drive-in kom je gewoon oppikken wat je nodig hebt, je betaalt zonder je bestelwagen uit te laden, krijgt de factuur en rijdt meteen weer weg. Zo kan je sneller aan de slag op de werf.

peoplecenter
Professioneel advies
Ruime openingsuren
Makkelijk bereikbare winkels
Acties exclusief voor professionals

3 ijzersterke redenen waarom vaklui kiezen voor makro

1. Workcenter met drive-in

In ons workcenter hebben we altijd ruime voorraden in stock van de beste merken. Niet enkel het materiaal vind je er, ook het juiste gereedschap. Onze experts maken je graag wegwijs. Onze drive-in werkt even makkelijk als hij klinkt: rij tot aan de rekken of het afhaalpunt, laad in wat je nodig hebt en betaal aan de kassa zonder uit te laden. Je betaalt, krijgt je factuur en rijdt meteen weer weg. Een grote plus zijn de ruime openingsuren. Ons work center is open van 7u15 tot 20 uur. Op vrijdag zelfs tot 21 uur.

2. Elke dag de laagste prijs en permanente volumekorting

Los van alle promo’s heeft makro elke dag de laagste prijs. Hiervoor houden we constant de prijzen van onze concurrenten in de gaten. Zo ben jij er zeker van dat je nooit teveel betaalt. Check de speciale promoties en de professionele korting die je als vakman krijgt. Op een groot aantal producten geldt bijvoorbeeld onze permanente volumekorting, zoals 3% korting als je een volledig pallet neemt.

3. De voordelen van je professionele klantenkaart

Super handig is de aparte kaart voor professionals in de bouwsector, deze aparte klantenkaart is verbonden aan het btw-nummer van je zaak. De voordelen zijn de moeite:

 • 30 dagen betaaltijd
 • Handige pick-up of delivery service
  Bestel via telefoon, mail of webshop en wij zetten alles voor je klaar. Of we laten je goederen leveren op de werf. 
 • Uitzonderlijke extra’s
  Als vakman geniet je bij makro op vertoon van deze kaart van extra deals, voordelen of kortingen afkomstig van onze professionele partners.

Nog geen professionele klantenkaart? Vraag ze aan op onze website of in de drive-in.

Dit is waarom vaklui kiezen voor het makro workcenter met drive-in:

 • Altijd voldoende voorraad
 • Deskundig advies
 • Handige pick-up of delivery service
 • Vroeg en laat open: van 7u15 tot 20u, op vrijdag tot 21u
 • Lage prijzen, volumekortingen, special deals

Check makroshop.be

Hier kan je een groot aantal van onze producten zien met hun specificaties en prijs.
Als je online bestelt, kan je ze komen ophalen of laten leveren op de werf.

makroshop.be >