Wat is de M-Card MasterCard?

Zo ziet de M-Card MasterCard eruit

U bent op zoek naar een handig betaalmiddel ? De M-Card MasterCard zou voor u geschikt kunnen zijn.

Met de M-Card MasterCard heb je een echte kredietkaart op zak, maar met waaier aan diensten en je betaalt géén vaste jaarlijkse kosten.

  • De M-card MasterCard is bruikbaar overal waar MasterCard wordt aanvaard (je kan de kaart dus ook gebruiken voor hotelboekingen, beveiligde online betalingen, geldafhalingen, enz.).
  • Je rekent snel en veilig af aan de kassa’s van Makro (Food, Non Food & Drive-In, restaurant, tankstation)
  • Je krijgt elke maand een mooi overzicht van alle transacties thuisbezorgd.
  • Je kiest op dat moment of je meteen betaalt of op afbetaling (1)(2)
    • Indien u kiest om het aankoopbedrag aangeduid op uw maandelijks overzicht volledig terug te betalen, zullen er geen intresten aangerekend worden. Let op, op geldafhalingen aan de kassa van uw winkel en stortingen op bankrekening zullen er intresten vanaf de dag van de transactie aan de contractuele rentevoet in rekening worden gebracht(3).

Indien u meer informatie wenst over uw M-Card MasterCard, of om een kaart aan te vragen, kunt u naar uw M-Card MasterCard stand gaan. De M-Card stand is open van maandag tot vrijdag van 10u tot 18u en op zaterdag van 10u tot 19u.

Wettelijke vermeldingen

1. Kredietopening van onbepaalde duur. Onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier door Buy Way Personal Finance nv (BTW BE 0400 282 277 – RPR Brussel), kredietgever, Anspachlaan 1/11, 1000 Brussel. Kredietbemiddelaar: Makro Cash & Carry Belgium nv (BTW BE 0406.952.018 - RPR Antwerpen), Nijverheidsstraat 70, 2160 Wommelgem Voorbeeld: Voor een kredietopening van 1.500 EUR zal het Jaarlijkse Kostenpercentage 12,50% zijn, waarvan 0,02%/maand kaartkosten (variabele jaarlijkse actuariële debetrentevoet 12,24%).

2. Tijdens de geldigheid van de folder:
Speciaal Jaarlijks Kostenpercentage 0%. Standaardvoorwaarden: Jaarlijks Kostenpercentage (JKP) variabel naar gelang het bedrag met een maximum van 18,50%.

Voorbeeld 1: Voor een verkoop op afbetaling van bepaalde duur van 1.500 EUR en een JKP van 13,50% (= vaste debetrentevoet), zal u 18 maandelijkse aflossingen van 91,98 EUR afbetalen, zijnde een totaal van maandelijkse aflossingen van 1.655,64 EUR.

Voorbeeld 2: Voor een kredietopening van onbepaalde duur van 1.500 EUR zal het JKP 12,50% zijn, waarvan 0,02%/maand kaartkosten (variabele jaarlijkse actuariële debetrentevoet 12,24%).

3. Onder voorbehoud van naleving van de contractuele minimale maandelijkse terugbetaling en de wettelijke verplichting tot nulstelling.

Let op, geld lenen kost ook geld.